banner55

Futbol tarihine geçecek sportmenlik

30. Görkem Çiler Basın Turnuvası’nda, Fil Ajans 4-3 kazandığı maçta kendi futbolcularının agresif futbolundan duyduğu rahatsızlık nedeni ile turnuvadan çekildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2022 Perşembe 13:06
Futbol tarihine geçecek sportmenlik

30. Görkem Çiler Basın Turnuvası’nda, Fil Ajans 4-3 kazandığı maçta kendi futbolcularının agresif futbolundan duyduğu rahatsızlık nedeni ile turnuvadan çekildi.

Fil Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Gülseren Parlakoğlu, GEBZESİAD Denge Montaj maçını 4-3 kazanarak, gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde eden takımını turnuvadan çekerek, tarihe geçecek bir sportmenlik örneği gösterdi.

Parlakoğlu aldığı kararı, turnuvanın sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Tüm katılımcıların taktirini kazanan bu davranış, futbol tarihine geçecek bir sportmenlik olarak yorumlandı.

HAKEM KIRMIZI KART GÖSTERMELİYDİ

Kendi takımının sert ve agresif futbolundan rahatsızlık duyan, maçın hakeminin Fil Ajans’tan en az iki oyuncuyu kırmızı kartla ihraç etmesi gerektiğini belirten Gülseren Parlakoğlu, turnuvadan çekilme kararını şu sözlerle duyurdu:

Merhabalar turnuvamızın değerli katılımcıları, çok kıymetli dostlarım, bu turnuvada ben gerçekten çok değerli dostlar edindim, güzel anlar biriktirdim. Başta kaptanım şahin olmak üzere takımımıza emek vermiş, tüm sporcu kardeşlerim…

Sizler için bir turnuva, bir futbol maçını kazanmak için her şeyin ortaya konduğu bir mücadele olabilir ama benim için bir turnuva bir futbol maçı daha çok dostlukları geliştirmek, eğlenmek, keyif almaktır. 4 Ekim günü oynadığımız ve 4-3 kazandığımız Denge Montaj maçında ben Fil Ajans Yönetim Kurulu Başkanı olarak hiçte keyif almadım.

Sahada ki sertlik, agresif tavırlar, hakemin yetersizliği tüm bunlar beni rahatsız etmiştir. Rakip takım ne kadar hatalı, hakem ne kadar eksik tüm bunları da tartışmıyorum, ben Fil Ajans olarak, Nail Çiler Başkanımızın biricik oğlunun ismini taşıyan, Caner Pesen abimin 30 yıldır düzenlediği bir turnuva da, izleyenlere gerilim, stres, kavga, sertlik izlettiren takımın bir parçası olmak istemezdim.

Gönül kırdığımız, gönlünü kırdığımız, canını acıttığımız tüm kardeşlerimden özür diliyorum. Fil Ajans olarak biz bu turnuvadan çekiliyoruz. Seyirci olarak, bir Görkem Çiler Basın Turnuvası aktivisti olarak yine sizlerleyim, turnuvamızın bir parçasıyım ama Fil Ajans turnuvadan çekilmiştir.

Futbolu eğlenmek, kardeşlik ve dostlukların gelişmesine bir vesile olarak görüyoruz, böyle görmeye de devam edeceğiz. Hepiniz haklarınızı helal ediniz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37