banner55

Gebzespor taraftarı Başkan Büyükgöz’ü coşkuyla karşıladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Eskihisar Kalesi'nde düzenlenen Ay Işığı Sinema Akşamları etkinliği kapsamında Gebzespor taraftarı ile birlikte Şampiyon filmini izledi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ağustos 2020 Cuma 20:26
Gebzespor taraftarı Başkan Büyükgöz’ü coşkuyla karşıladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Eskihisar Kalesi'nde düzenlenen Ay Işığı Sinema Akşamları etkinliği kapsamında Gebzespor taraftarı ile birlikte Şampiyon filmini izledi.

Eskihisar Kalesi Ay Işığı Sinema Akşamları etkinliği kapsamında Gebzespor taraftarına ev sahipliği yapan Başkan Büyükgöz’ü taraftar kale kapısında meşalelerle karşıladı. Taraftarın ilgisinden oldukça menün kalan Başkan Büyükgöz Gebzespor’un her zaman yanında olacağız” dedi.

Eskihisar kalesinde gerçekleşen sinema gösterimine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, yönetimi ve Gebzespor taraftarı katıldı. Sinema gösterimi öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebzespor Başkanı Recep Avcı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

GEBZESPOR ŞAMPİYON OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak yaptığı konuşmada, “Kocaeli’mizin mutlu şehir olmasını arzu ediyorum. Özellikle gençlerimizin, kültürde, sanatta, sporda, sosyal faaliyetlerde üstün başarılar elde etmesini istiyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ilk yılında Kocaeli Sporu şampiyon yaptı, Gebze Belediye Başkanımızda hedefi koydu bu yıl Gebzespor şampiyon olacak” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNU BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’de yaptığı selamlama konuşmasında, “Spor insanların yaptığı en önemli sosyal faaliyetlerin başında geliyor. Biz sporun her dalında her branşında olmak istiyoruz. Gebzespor Gebze’mizin bir markası yaşaması ve yaşatılması lazım. Biz Gebze Belediyesi olarak sporun ve Gebzesporumuzun her zaman yanındayız. Şampiyonluk yolunda sizlerle birlikte bu yolu alacağız. Elimizden gelen her konuda adımlarımızı atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah seneye Gebzespor’umuzun şampiyonluk kutlamasını yine burada hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37