Geleceğin yıldızları Darıca’da yetişiyor

1100 sporcu ter döktü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2016 Perşembe 23:50
 Geleceğin yıldızları Darıca’da yetişiyor
Darıca Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül töreni Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra Darıca İlçe Protokolü’nün katıldığı programda ilçe genelinde 9500 öğrenci arasından yapılan  seçmeleri kazanan 1100 sporcu, 20m Sprint - Durarak Uzun Atlama - Yüksek Sıçrama - Top Fırlatma gibi testlerden geçerek geleceğin yıldız sporcuları olmak için ter döktüler.

KARABACAK KAPALI SPOR SALONU İSTEDİ
Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, seçmelere katılan bütün öğrencileri tebrik ederek, önceki yıllarda olduğu gibi ilçe gençliği adına önemli bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Başkan Karabacak “Geleneksel hale getirdiğimiz ve ilçemizde eğitim gören öğrencilerimiz arasından seçtiğimiz DASYİS Projesi’nin meyvelerini almaya başladığımızı görüyoruz.Buradan elemeleri başarıyla geçen gençlerimiz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ve Darıca Gençlerbirliği Kulübümüzün altyapısında geleceğin yıldız adayları olarak ter döküyorlar.

Bölge insanımızın yeteneklerini keşfederek spor dünyasına kazandırmak için hayata geçirdiğimiz uzun soluklu bu projede ekibimizle birlikte ülke sporuna katkı sunmak için çalışıyoruz.Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" diyerek  projeyle ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Karabacak konuşmasının sonunda ise Darıca’da önemli bir eksiklik olarak gördükleri en az 1500 kişi kapasiteli bir Kapalı Spor Salonu isteğini dile getirerek, “İlçemizdeki gençler adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’ndan ilçemize bir Kapalı Spor Salonu istiyoruz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, gençlerin spor alanlarına yönlendirilmesinin sağlıklı nesiller yetiştirme adına büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Konuşmaların ardından elemelerde dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 



Son Güncelleme: 13.05.2016 01:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37