banner55

İzmit Belediyespor’a Ukraynalı pivot

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızla sürdüren İzmit Belediyespor, kadın basketbol takımının pota altını Ukraynalı basketbolcu Viktoria Mircheva ile güçlendirdi.

20 Haziran 2021 Pazar 18:05
İzmit Belediyespor’a Ukraynalı pivot

KOCAELİ (İGFA) - Geçtiğimiz yıl ülkemizi Kadınlar Euroleague’de temsil ederek büyük bir başarıya imza atan İzmit Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kadro yapılanması kapsamında şu ana kadar 3 yabancı oyuncuyu renklerine bağlayan İzmit Belediyespor bir yabancı transferine daha imza attı. İzmit Belediyespor, Ukraynalı Viktoria Mircheva’yı da kadrosuna dahil ederek dördüncü yabancısını da belirledi.

TÜRKİYE TECRÜBESİ VAR

Ülkemizde İstanbul Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor, Beşiktaş ve Hatay Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen 1.90 boyundaki 1987 doğumlu Viktoria Mircheva yeni sezonda İzmit Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda oynayan Mircheva, İzmit Belediyespor’un Nirra Fields, Gabriela Marginean, İdil Türk ve Megan Huff’un ardından bu sezonki 5. transferi oldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37