Karabacak'tan amatör spora yerinde destek

Karabacak'tan amatör spora yerinde destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Mart 2017 Cuma 18:21
Karabacak'tan amatör spora yerinde destek



Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, amatör spor kulüplerini antreman yaptıkları Nenehatun Tesisleri’nde ziyaret ederek,  sporculara baklava ikram edip antrenör ve yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu.

Görev yaptığı süre boyunca amatör spor kulüplerine yaptığı desteklerle taraflı tarafsız spor otoritelerinin beğenisini kazanan Başkan Karabacak, zor şartlar altında gençleri spora yönlendirerek, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunan amatör spor kulüplerinin önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekerek, amatör spora fedakarca destek veren kulüp başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

AMATÖR KULÜPLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Ülke sporunun gelişmesi için özellikle yerel yönetimlerin amatör spora destek vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Karabacak, “bizlerde görev yaptığımız süre boyunca amatör spor kulüplerine ve sporcularımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. 

Bu yıl içinde ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerimize malzeme ve yol yardımının yanı sıra geçtiğimiz günlerde mecliste aldığımız karar doğrultusunda maddi yardımda bulunarak destek olduk. Darıca Gençlerbirliği Eğitim Spor Kulübü bünyesinde kros ve karatede ulusal ve uluslararası alanlarda önemli başarılar elde ettik. 

Hedefimiz tekvando, güreş, boks ve su sporlarını da hayata geçirerek geniş bir tabakaya hizmet vermek. Aynı zamanda spor yapılabilecek alanlar içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Proje çalışmalarını tamamladığımız Spor Kompleksi’nde geleceğin yıldız sporcularını yetiştireceğiz.” diyerek projeyle ilgili bilgilendirmede bulundu. 


Son Güncelleme: 03.03.2017 18:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37