Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği başlıyor

Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi’nin desteklediği, Kartepe Off-Road Doğa Sporları Kulübü’nün organize ettiği "Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği" hafta sonu başlıyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Haziran 2022 Perşembe 16:35
Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi’nin desteklediği, Kartepe Off-Road Doğa Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği” 25-26 Haziran’da Suadiye Odun Deposu Meydanı’nda gerçekleştirilecek. İki gün sürecek olan şenlikler saat 11.00’de başlayacak.

8 KATEGORİDE MÜCADELE EDİLECEK

Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği’nde adrenalin tutkunları Erkekler S-1,S-2,S-3,S-4, Bayanlar S-1, S-2, Genel Klasman ve Extrem Kategorisi’nde mücadele edecek. 8 kategoride yapılan mücadeleler sonunda dereceye girenlere ödülleri verilecek. Türkiye’nin birçok bölgesinden gelecek Off-Road sporcularının katılımlarıyla gerçekleşecek organizasyona, yaklaşık 300 Off Road ve 200 modifiyeli aracın katılması bekleniyor.

EĞLENCE VE ADRENALİN BİR ARADA

Kartepe Off-Road ve Doğa Şenliği’nde Motocross, Atv, AirSoft gösterilerinin yanı sıra çocuklar için oyun grupları, konserler, çeşitli yarışmalar ve Off-Road yarışları ile heyecanlı ve keyifli zaman geçirilecek. Şenlikte katılımcılar için karavan ve çadır alanları hazırlandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kamp ateşi ile adrenalin tutkunları ayrı bir heyecan yaşayacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37