KASKF Başkanı Murat Aydın: Gebze'ye yeni statlar kazandırılacak

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Gebze'ye yeni statlar kazandırılacağını bildirdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Temmuz 2020 Salı 15:59
KASKF Başkanı Murat Aydın: Gebze'ye yeni statlar kazandırılacak

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Gebze'ye yeni statlar kazandırılacağını bildirdi.

Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gebze'de Metin Oktay Stadı'nın yıkımına başlanmasıyla başkanlarla bir araya geldiklerini belirterek, alternatif stadın da yapılması için görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Mevcut stadın ardından alternatifinin yapılmasını istediklerini ifade eden Aydın, "Burada gerekli ölçümleri biz yaptık. Belediye de bu ölçümleri yapacak. Bu alana resmi müsabaka oynanacak boyutlarda yeni bir stadın inşallah yeni sezona yetiştirilmesini hedefliyoruz. Alternatif stadın haricinde inşallah kısa süre içerisinde Pelitli ve Kirazpınar bölgesinde de yeni statları Gebze'ye kazandıracağız. Ayrıca Darıca askeri kışla içerisinde de yeni bir stat çalışması olacak. Bizlere bu konuda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, başkan vekilimiz Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz'e teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37