Kocaeli’de Espor’da dev işbirliği

Türkiye’nin iki köklü kulüplerinden Beşiktaş ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Espor arenasında önemli bir iş birliğine imza attı.

08 Ağustos 2021 Pazar 12:52
Kocaeli’de Espor’da dev işbirliği

KOCAELİ (İGFA) - Dünya genelinde 100 milyondan fazla oyuncunun tutkuyla oynadığı League Of Legends oyununda Türkiye’nin iki köklü kulübü Beşiktaş ve Kağıtspor, bir ilki gerçekleştirerek Seka Sporcu Eğitim Merkezi(SEKASEM)’nde ortak çalışma protokolü imzaladı.

İmzalanan bu protokol kapsamında Kocaeli’nde Espor ’un gelişiminin daha da hızlanması sağlanacak. Beşiktaş Espor League Of Legends takımı, kulübün tesislerinden yararlanıp burada antrenman yapacak ayrıca Kocaeli’nin gençlerinin Espor arenasında eğitimlerini destekleyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu alana ilgi duyan tüm gençlerin kendilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sağlayacak. Törende konuşan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü Başkanı Ali Yeşildal; “Beşiktaş kulübü ile yapacağımız bu iş birliğiyle ülkemizde ve şehrimizde birçok gencimizin Espor arenasında önünü açacağız ve birçok kulübe örnek olacağız.” ifadelerini kullandı.

Tören esnasında konuşan Beşiktaş Akademi Yönetim Kurulu Üyesi Erman İpci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ve yetkililerine tekrardan çok teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37