Kocaeli’de Otizm Spor Salonu projesi şekilleniyor

Kocaeli’de ilk olan projeleri hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Otizm Spor Salonu projesiyle özel çocukların daha fazla sosyalleşmelerini ve yaşama katılmalarını sağlayacakKOCAELİ (İGFA) - Özel çocuklara yönelik dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek iş birliği yapan İzmit Belediyesi de bu projelerine bir yenisini daha ekleyerek Otizm Spor Salonu’nu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

08 Ağustos 2021 Pazar 10:55
Kocaeli’de Otizm Spor Salonu projesi şekilleniyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek ve Kocaeli’de ilk olacak Otizm Spor Salonu ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve otizmli bireyler için en doğru kararı alabilmek adına STK ve dernekler ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Yahya Kaptan Mahallesi’nde açılması planlanan Otizm Spor Salonu’nun detayları ve işleyişi masaya yatırıldı.

İzmit Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, İzmit Belediyesi koordinatörleri; Hakan Özkum ile Hakan Yalçın, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (KOÇDER) Başkanı Nejdet Gümüş, İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlkin Kılıçaslan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Spor Müdürü Mithat Ağa, Emlak İstimlak Müdürü Sinan Karadeniz, Sosyal Hizmet Uzmanı Ceren Şencan ve Etüt Proje Müdürlüğü Mimarı Fatma Kandaz yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
BursaTeleferikUludağ
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37