Kocaman’dan yüzmeye davet

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, gençleri spora teşvik etmek için gençlerin en çok vakit harcadığı mecralar olan sosyal s-medya hesabını kullandı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ekim 2020 Pazartesi 17:39
Kocaman’dan yüzmeye davet

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, gençleri spora teşvik etmek için gençlerin en çok vakit harcadığı mecralar olan sosyal s-medya hesabını kullandı. Başkan Kocaman yapımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzmek isteyen 20 genç ile birlikte yüzeceğini duyurdu.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, sosyal medya hesabından geçtiğimiz aylarda Köseköy Mahallesi Terzi Gölü Caddesi üzerinde Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzmek isteyen gençlere davette bulundu.

KOCAMAN ÇAĞRIDA BULUNDU

Kocaman, ilk ‘geliyorum’ yazan 20 genç ile birlikte pazartesi akşamı birlikte yüzeceğini duyurdu. Başkanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle, “Farklı sularda yüzmek isteyenleri bekliyorum #Gençler, Geliyorum yazan #İLK20 genç kardeşimle #Pazartesi akşamı birlikte yüzelim #KartepeYarıOlimpikYüzmeHavuzu” Öncelikle yoğun ilginizden dolayı gönülden teşekkür ediyorum ve herkese hayırlı geceler diliyorum."

REKOR YORUM VE BEĞENİ

Gençlerin ve her yaşta insanın yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Kocaman, "Pazartesi günü yapacağımız etkinlikteki çıkış noktamız genç kardeşlerimizin şahsen bana ulaşarak böyle bir etkinlik yapmamı istemeleridir. Amacımız genç kardeşlerimiz ile birlikte keyifli bir akşam geçirebilmek, buradaki genç ibaresinden kastımız 15/25 yaş arasındaki kardeşlerimiz. Ayrıca pandemi sürecinde olduğumuz için o akşam bizimle birlikte olacak kardeşlerimizin hepsinden #HES kodu talebimizde olacak. Salgından dolayı ne yazık ki etkinliklerimizi kısıtlı tutmak durumundayız. Pandemi süreci el verdiğince ilerleyen günlerde etkinliklerimize devam edeceğiz. Belirttiğimiz kriterlere uyan #İLK20 kardeşimizle en kısa sürede iletişime geçeceğiz..." ifadelerini kullandı.

Yapılan paylaşımlara rekor düzeyde yorum ve beğeni gelirken, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Başkan Kocaman’ın gençlerle yüzme etkinliği bu akşam gerçekleşecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37