Manisalı karateciler Denizli’de madalyaları topladı

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu karateciler Denizli'de düzenlenen Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvası'nda madalyalara ambargo koydu. Turnuvada 17 sporcu ve 2 antrenör ile temsil edilen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü turnuvadan 3 altın, 7 gümüş ve 7 bronz olmak üzere 17 madalya ve 2 kupa ile ayrıldı.  

10 Ağustos 2021 Salı 15:54
Manisalı karateciler Denizli’de madalyaları topladı

MANİSA (İGFA) - Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvası 6-8 Ağustos tarihlerinde Denizli'de gerçekleştirildi. Yaklaşık 550 sporcunun katıldığı turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü de 17 sporcu ve 2 antrenörle temsil edildi.

Turnuvada büyük başarı gösteren sporcularımız turnuvadan 3 altın 7 gümüş ve 7 bronz olmak üzere toplam 17 madalya kazanma başarısı gösterdiler.

Öte yandan sporcular turnuvadan iki de kupayla döndü. Büyük Bayan Takım Kumite'de birincilik kupasını Manisa'ya getiren sporcularımız, Ümit Genç Takım Kumite'de de ikincilik kupasını elde etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Elmalı ve Engin Altun, turnuvanın ardından Manisa'ya dönen sporcularımızla Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde bir araya geldi. Sporcularımız ve antrenörlerini elde ettikleri başarılar nedeniyle tebrik eden Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sporcularımızın başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37