Mardin Fosfatspor'dan deklarasyon

Mardin Fosfatspor futbolcuları yayımladıkları mesajla Mardin’i yöneten yetkililerden ve milletvekillerinden kendilerine destek çıkmaları için ortak bir deklarasyon yayımladı.

04 Nisan 2021 Pazar 15:53
Mardin Fosfatspor'dan deklarasyon

19 futbolcunun imzasıyla yayımlanan ortak deklarasyonda, 1 milyonluk Mardin halkının desteğiyle güzide şehirde 8 yıllık profesyonel ligin hasretinden sonra bu sene profesyonel lige tekrar çıkmayı başardıkları ifade edildi.

Yaşadıkları sorunlar nedeniyle açıklama yapmayı zorunlu hissettiklerini kaydeden futbolcular, " Şu an profesyonel liglerin en düşük bütçeli kurulan takımıyız ve şu an geldiğimiz noktada 9 maçtır yenilmezlik serisinde hiçbir şekilde prim almadan yolumuza devam ediyoruz ve akabinde Playoff’a uzanan bir yolculuğumuz var. 2'nci Lig yolunda mücadelemizin sonuna kadar özverili ve inançla devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu zorlu süreçte Mardin’li olmamasına rağmen Bakanımız Abdülkerim Öner maddi ve manevi hiçbir destek görmeden kendi imkanlarıyla Mardin in biri profesyonel olmak üzere İki takımına sahip çıkmaya çalışmaktadır.

Bu şehrin Mülki Amiri olan Değerli Valimiz Sn. Mahmut Demirtaş, Artuklu Kaymakamı Sn.Hacı Haşan Gökpınar Emn'ıyet Müdürümüz Sn. M.ilker Emir, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı değerli iş adamları, milletvekillilerimizden ve Mardin halkından olabildiğince 2.lig yolumuzda maddi ve manevi her türlü desteğini yanımızda hissetmek ve görmek istiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Açıklamanın sonunda ise 19 futbolcunun imzasını taşıyan deklarasyonda “Sahipsiz şehrin sahipsiz futbolcuları” olarak yayımladıkları mesajda 23 futbolcu 4 teknik ekip, personeller ve  başkanımız olarak yalnız bırakıldık” notunu ekledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37