banner55

Mardinli genç yetenek Göztepe formasıyla ilk maçta ilk golü attı

19 Kasım 2021 Cuma 15:04
Mardinli genç yetenek Göztepe formasıyla ilk maçta ilk golü attı

Mardinspor’un eski futbolcusu Faris Çalbay’in yetiştirdiği ve bu yıl Göztepespor’a transfer olan Mardinli genç yetenek Halil Kaya, çıktığı ilk maçında Balıkesirspor’a karşı ilk golünü attı.Şehmus EDİS (Mardin İGFA)  - Mardin Büyükşehir Belediyesi ve 1969 Mardinspor alt yapısında yetişen 2006 doğumlu 15 yaşındaki Halil Kaya, göstermiş olduğu performansla Göztepespor’un dikkatini çekti.  

Mardin Büyükşehir Belediyesi alt yapı sorumlusu Fariz Çalbay, son yıllarda yetiştirdiği birçok genç yetenekli sporcular başka takımlara transfer olmayı başardığını belirterek, son olarak 3 yıldır emek sarf ettiğim genç yetenek 15 yaşındaki Halil Kaya Göztepespor’a transfer olduğunu söyledi.

Göztepespor’un U16 takımında çıktığı Balıkesirspor maçında da ilk gölünü atan Halil Kaya’nın performansından memnun kaldığını belirten Çalbay,  Mardin'de çok yetenekli gençlerin olduğunu belirterek, "Onları keşfetmeli ve Türk futboluna kazandırmak için mücadele ediyoruz.  Gençlerimize önce ahlaklı olmayı sonra futbolcu olmayı öğretiyoruz.  Ailelerde çocuklarındaki değişim ve gelişimi yakından izliyor. Ve bize gelip teşekkürlerini iletiyorlar. Bu kursların açılmasında büyük desteği olan Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a ailelerimizin ve sporcularımızın adına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37