Mehmet Akbulut Mardin 1969 Spor'da

15 Ekim 2021 Cuma 17:04
Mehmet Akbulut Mardin 1969 Spor'da

TFF 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta mücadele eden Mardin 1969 Spor, teknik direktör Mehmet Akbulut ile sözleşme imzaladı.Şehmus EDİS (MARDİN İGFA) Mardin 1969 Spor Kulüp Tesisleri'nde 55 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Akbulut için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Nasır Duyan, Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Nasır Duyan, Mehmet Akbulut'a teşekkür ederken, yeni bir sayfa açarak takımın çıkış yakalayacağını dile getirdi.

Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan ise, Akbulut'un takımın eksiklerini tamamlayarak başarıya gideceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.
 
Teknik Direktör Mehmet Akbulut da "Mardin 1969 Spor'u layık olduğu yere getireceğiz. Kısa sürede çok önemli 3 maçımız var. Bu 3 maçımızdan iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Deplasmanda güçlü takımları yenebileceğimize inanıyorum. Yeterki birbirimize inanalım" açıklamasını yaptı. Futbolculara da seslenen Akbulut, "Ben sizi tanıdığım için buradayım. Bu işin olacağına inandığım için buradayım. Bu takım el birliğiyle güzel yerlere gelecek ben buna inanıyorum. Eksiklerimiz üzerine çalışacağız. Ben bu takıma inanıyorum." diye konuştu.

Öte yandan Mehmet Akbulut'ın yardımcılıklarını İbrahim Halil Yiğit ve Murtaza Işıktekiner yapacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37