Necdet Demirtaş: Yanlış anlaşıldım

Necdet Demirtaş: Yanlış anlaşıldım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Haziran 2017 Salı 17:41
 Necdet Demirtaş: Yanlış anlaşıldım


Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Trabzonspor – Bursaspor maçı sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu.

Necdet Demirtaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Öncelikle yapmış olduğum paylaşımımın yanlış anlaşılması ve bazı basın yayın organlarında yanlış algı oluşturacak şekilde yayınlanması beni derinden üzmüştür. Bunun neticesinde böyle bir açıklama yapma gereğinde bulundum. 

 50. yılında şampiyon olmayı hedefleyen Trabzonspor’un son haftalarda ortaya koyduğu kötü futbol tüm taraftarları üzdüğü gibi beni de derinden üzmüştür.

Bir Trabzonspor taraftarı olarak, oynanan futbolu takımıma yakıştıramadığım için tepkimi ortaya koymak adına paylaşımda bulundum. 

Bu tepkimiz kamuoyunda takımımızı şike ile yan yana getirmek isteyenlere tepki vermeyeceğimiz anlamına da gelmez. Tam tersi asla kabul edemeyiz. 

Unutulmamalıdır ki Türkiye’de Trabzonspor’un adı şike ile anılacak en son takımdır. 

Şahsı düşüncelerimi yansıtmak için yaptığım paylaşımın yanlış algılanmasıyla gündeme geldiğim için başta şahsım olmak üzere, camiaya gönül veren herkesi üzdüğümün farkındayım.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 
Son Güncelleme: 06.06.2017 17:42
Anahtar Kelimeler:
KarLongozŞölen
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37