banner55

Nilüfer Kupası’nda şampiyon Özlücespor

10 Ocak 2022 Pazartesi 11:07
Nilüfer Kupası’nda şampiyon Özlücespor

Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Nilüfer Kupası U-13 Futbol Turnuvası” final maçında Özlücespor, Bursa İdman Ocağı’nı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.BURSA (İGFA) - Bursa'da Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen “Nilüfer Kupası U-13 Futbol Turnuvası”na katılım yoğun oldu. 12 takımla 240 sporcunun yer aldığı turnuvanın finali de nefes kesti.

Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleştirilen üçüncülük ve final maçı, çekişmeli anlara sahne oldu.

Günün ilk maçında Beşevlerspor ile Genç Sarayspor, üçüncülük için sahaya çıktı. Beşevlerspor, üstün bir oyunun ardından rakibini 4-2 yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı.

Her anı büyük mücadele ve heyecana sahne olan final maçında da Özlücespor ile Bursa İdman Ocağı karşı karşıya geldi. Her iki tarafın da hücumda etkili olduğu ilk yarıda, iki takım kalecilerinin üstün performansı sonucu gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 

Dengeli oyun ikinci yarıda da devam etti. Maç sonlarında ataklarını sıklaştıran Özlücespor, 53. ve uzatmaların 2. dakikasında iki gol buldu. Rakibini 2-0 mağlup eden Özlücespor, turnuvanın şampiyonu olurken, Bursa İdman Ocağı da ikincilik elde etti. Turnuvanın en centilmen takımı ise Yüzüncüyılspor oldu.

Turnuvaya katılan tüm takımları Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına kutlayan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çınar, “12 takım ve 240 futbolcunun katıldığı bir organizasyonda hiç kırmızı ve sarı kart çıkmaması en önemli başarıdır. Biz Nilüfer Belediyesi olarak spor tüm dallarını çocuklar ve gençlerle buluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Remzi Çınar ile Dr. Sibel Özer ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hülya Akgül, dereceye girenlerin ödüllerini verdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37