Özel İlim maratona hazır

Özel İlim maratona hazır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ekim 2017 Salı 12:12
Özel İlim maratona hazır


Özel İlim ailesi 6.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'na hazır.

Darıca Belediyesi tarafından 15 Ekim Pazar Günü saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek yarı maratona, Özel İlim öğretmenleri, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri aileleri ile birlikte katılacaklar.

Sporun önemi ve öğrencilerini spor yapmaya teşvikleri konusunda atılımlar yapan Okul Müdürü Halil Bulut, "Bu ve buna benzer spor etkinliklerinde yer almayı, öğrencilerimizin de aileleri ile birlikte katılımlarını desteklemekteyiz. 
Düzenli yapılan spor, bireyin hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendini iyi hissetmesini sağlar. Bunun yanında fiziksel aktivitede bulunan çocuklar, sözel ve sayısal testlerde gelişmeler yaşamaktadırlar" dedi.

Özel İlim Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan ise "Spor yapmamız sayesinde birçok organımız sağlığını korumakta, ayrıca vücudunuzun bağışıklık gücü de artmaktadır. Spor yapmak yaşam enerjisini yükseltmek açısından çok önemlidir. Bu yüzden, sporu hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi yapmalıyız, çocuklarımıza da bu bilinci küçük yaşlarda aşılamalıyız" dedi. 
Son Güncelleme: 10.10.2017 12:13
Anahtar Kelimeler:
Özel İlim Maratona Hazır
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37