banner55

Pamukkaleli Kick Boksçular Antalya'da madalyaları topladı

Denizli'de Pamukkale Belediyespor Kick Boks takımı sporcuları Antalya’da yapılan 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'ndan mutlu döndü. Ahmet Burak Canbeldek Avrupa Kupası şampiyonluğunu elde ederken, Emre Özeren ve Nazife Güçlü de kategorilerinde üçüncülüğü kazandı.

13 Nisan 2021 Salı 17:45
Pamukkaleli Kick Boksçular Antalya'da madalyaları topladı

DENİZLİ (İGFA) - Pamukkale Belediyesporlu kick bokscular Antalya’dan mutlu döndü. Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'na mavi-beyazlı kulüpten 8 sporcu katıldı. 30 ülkeden iki bini aşkın sporcunun mücadele ettiği turnuvada Pamukkale Belediyesporlu Ahmet Burak Canbeldek, 79 kilogram Kick Light kategorisinde Avrupa Kupası Şampiyonu oldu.

67 kilogram Low Kick kategorisinde mücadele eden Emre Özeren ve 65 kilogram büyük bayanlar K1 kategorisinde Nazife Güçlü de Avrupa Kupası üçüncülüğünü elde etti. Pamukkale Belediyespor Kick Boks Antrenörü Zekai Doruk, Antalya’daki şampiyonada alınan sonuçların kendilerini memnun ettiğini belirterek, "30 ülkeden bini aşkın sporcunun katıldığı şampiyonada sporcularımız önemli bir başarı elde etti. Ahmet Burak Canbeldek kategorisinde Avrupa Şampiyonluğunu elde etti. Emre Özeren ve Nazife Güçlü de üçüncü olma başarısını gösterdi. Bu derecelerle işimiz bitmedi. Şimdiki hedefimiz 1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’na hazırlanmak" diye konuştu. 

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin adının sporla anılmasını istediklerini ifade ederek, sporcuları gösterdikleri başarılardan ötürü kutlarken, emeği geçen antrenör ve yöneticilere de teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37