PUMA sporcusu lewis Hamilton’dan Türkiye’ye özel mesaj

Mercedes’in rekortmen pilotu Lewis Hamilton yeniden İstanbul’da gerçekleşecek olan Formula 1 için çok heyecanlı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ekim 2021 Perşembe 20:19
PUMA sporcusu lewis Hamilton’dan Türkiye’ye özel mesaj

Mercedes’in rekortmen pilotu Lewis Hamilton yeniden İstanbul’da gerçekleşecek olan Formula 1 için çok heyecanlı.

Global spor markası PUMA’nın sponsoru olduğu yıldız sporcu Lewis Hamilton, kariyerinin üst üste 5, toplamda 8. şampiyonluğunu kovalarken Türkiye’deki hayranlarına PUMA Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden özel bir mesaj gönderdi. Geçtiğimiz sene şampiyonluğunu zorlu bir yarış sonucu İstanbul’da ilan eden Hamilton, yeniden Türkiye Grand Prix’sinde yarışacak olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirtti.

Lewis Hamilton şu açıklamalarda bulundu: “Geçtiğimiz yıl çok zorluydu. Hatta Türkiye’deki ilk yarışımı yarışımı çok iyi hatırlıyorum. 2006 yılıydı, GP2’de yarışırken spin atıp arka sıralara düştükten sonra ikinci bitirmiştim. Geçen seneki yarışımda ise 7. kez Dünya Şampiyonu unvanını kazanmıştık. Zor bir hafta sonuydu ancak çok güzel bir şekilde tamamlanmıştı. Geri döneceğim için heyecanlıyım!”

PUMA, Hamilton’ın formasını giydiği Mercedes AMG Petronas’ın yanı sıra Scuderia Ferrari ve Red Bull Racing gibi önde gelen F1 takımlarının da sponsorluğunu üstleniyor. Hamilton, yarış pistinin dışında özel hayatı ve antrenmanlarında da PUMA tasarımlarını tercih ediyor.

Link: https://www.instagram.com/p/CUu7UmPgjVc/


PUMA

PUMA, ayakkabı, giyim ve aksesuar tasarlayan, geliştiren, satan ve pazarlayan dünyanın önde gelen Spor Markalarından biridir. 70 yılı aşkın süredir PUMA, dünyanın en hızlı sporcuları için hızlı ürünler yaratarak sporu ve kültürü durmaksızın ileriye taşımaktadır. PUMA, Futbol, Koşu ve Antrenman, Basketbol, Golf ve Motor Sporları gibi kategorilerde performans ve spordan ilham alan yaşam tarzı ürünleri sunmaktadır.

Spor etkilerini sokak kültürüne ve modasına getirmek için ünlü tasarımcılar ve markalarla iş birliği yapar. PUMA Group, PUMA, Cobra Golf ve stichd markalarının sahibidir. Şirket, ürünlerini 120'den fazla ülkede dağıtır, dünya çapında 16.000'den fazla kişiyi istihdam eder ve genel merkezi Herzogenaurach / Almanya'dadır. https://about.puma.com/

Son Güncelleme: 07.10.2021 20:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37