Sakarya BMX Dünya Kupası'na hazırlanıyor

17 Ekim 2021 Pazar 13:57
Sakarya BMX Dünya Kupası'na hazırlanıyor

“Bisiklet Şehri” unvanı alan Sakarya, Türkiye’de ilk olacak BMX Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak. 23-24 ve 30-31 Ekim’de 30’dan fazla ülkeden 250 sporcu Büyükşehir Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde pedal çevirecek.SAKARYA (İGFA) - Dünyanın her yerinden bisiklet severlerin merakla beklediği gün yaklaşıyor. BMX Dünya Kupası Türkiye’de ilk kez, “Bisiklet Şehri” unvanı alan Sakarya’da gerçekleştirilecek.

Bisiklet alanında son dönemde yaptığı ev sahipliği, düzenlenen organizasyonlarla bisikletin merkezi olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde nefes kesen yarışlar için hummalı bir hazırlık yapıyor.

“Cross” ve “MTB” kategorilerinde yapılacak yarışlar için vadideki parkurlar boyandı, katılımcılar için özel alanlar oluşturuldu.Vadi içinde bulunan fuar alanı, yarışların devam edeceği 9 gün boyunca gerçekleştirilecek EXPO ve fuarlar için hazırlanıyor.

Yarışlara dünya klasmanında pedal çeviren toplamda 30’dan fazla ülkeden 250’ye yakın sporcu katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Avrupa’nın en kapsamlı bisiklet tesisimiz Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nin bu kez Türkiye’de ilk kez BMX Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacağını anımsattı. "Nefeslerimizi tuttuk, dağ ve parkur yarışlarında yapılacak olan yarışların başlamasını bekliyoruz" diyen Başkan Yüce, tüm herkesi 9 gün boyunca festival havasında sürecek heyecana davet etti.

  https://www.youtube.com/watch?v=AzAoE4L5Wms

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37