Şeyma'dan, Anibal Anadolu Lisesi'ne Türkiye ikinciliği

Şeyma'dan, Anibal Anadolu Lisesi'ne Türkiye ikinciliği

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ekim 2019 Çarşamba 21:53
 Şeyma'dan, Anibal Anadolu Lisesi'ne Türkiye ikinciliği

 


Gebze Anibal Anadolu Lisesi
öğrencisinden Gebze’ye Türkiye derecesi hediyesi.

Gebze Anibal Anadolu Lisesi 10 sınıf öğrencisi Şeyma Eser, Bolu’da yapılan Aerobik Jimnastik Federasyon Kupası 15-17 yaş grubunda Türkiye müsabakalarında Türkiye ikincisi olarak hem ailesini hem de okulunu gururlandırdı.

Şeyma Eser sevincini öğretmenleri ile de paylaştı. Şeyma gençlerin mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmesi gerektiğini, sporun kişiye hem disiplin hem de özgüven kazandırdığını belirterek akranlarımı spor yapmaya davet ediyorum şeklinde konuştu.

Okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından kutlanan Şeyma okulunun da sevilen bir öğrencisi. Okul Müdürü Turan Atilla, “Öğrencimizi müthiş başarısından dolayı kutluyorum. Ailelerimiz çocuklarının akademik yönden gelişimlerine ellerinden geldiğince katkı sunuyorlar. Ailelerimizden çocuklarını sadece derslerinin iyi olması için değil spor veya kültürel alanda başarılı olmaları için desteklemelerini arzu ediyoruz. Bu anlamda kızımızın ailesini de öğrencimize verdikleri destekten dolayı kutluyor, kızımızın dünya birincilikleri getireceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.10.2019 21:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37