SunExpress 'Runtalya'da koştu

06 Mart 2022 Pazar 12:58
SunExpress 'Runtalya'da koştu

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına bağış toplamak amacı ile 200’den fazla çalışanı ile Runtalya Maratonu’na katıldı.İSTANBUL (İGFA) - İlk kez 2006 yılında başlatılan ve bu yıl 17. kez koşulan Runtalya Uluslararası Antalya Maratonu, 6 Mart 2022 tarihinde düzenlendi. Daha önceki yıllarda da çeşitli vakıf ve dernekler yararına maratona katılan SunExpress, bu yıl organizasyonun ana sponsorlarından biri olarak Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına bağış toplamak amacı ile koştu.

SunExpress çalışanları ile birlikte maratonda koşan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, sporun da insanları ve kültürleri bir araya getirdiğine dikkati çekerek, "Antalya’nın tanıtımına ve turizmine katkı sağlayan bu başarılı organizasyonun ana sponsorlarından biri olarak bu yıl rekor sayıda çalışanımızla yine çok değerli bir amaç için koştuk" dedi.

Runtalya’ya katılan 200’den fazla SunExpress çalışanının yürüttüğü bağış kampanyalarından elde edilen gelirlerin Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) projelerini destekleyeceği kaydedildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37