banner55

Vali Güzeloğlu, Darıca maratonuna davet edildi

Karabacak, davetiye ve forma verdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2016 Perşembe 10:51
Vali Güzeloğlu, Darıca maratonuna davet edildi
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman  ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında kabul etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu yıl 'Millet Konuşuyor, Türkiye Buluşuyor' sloganıyla yapacakları, 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nun 09 Ekim 2016 Pazar günü yapılacağını, aynı gün koşulacak halk koşusuna 6 bin kişinin katılımını beklediklerini, Darıca ve bölgenin tanıtımı açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu davetiye ve forma takdim etti. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Yarışmalara dünyaca ünlü rekortmen atletlerin de katılacak. Ülkemizin ünlü atletlerinden olan ve  ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden sporcular da Darıca’yı tüm dünyaya tanıtacaklar. Maraton ve  kapsamında düzenlenecek halk koşusunun 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, terör ve şer odaklarına  karşı dik duruşumuzun sergilenmesi adına önemli bir hedef teşkil ediyor. Spordan siyasete, ekonomiden sanata ve kültüre kadar sosyal hayatın bütün kesimlerinden katılım bekliyor, sayın valimizi de bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum" dedi. 

Güzeloğlu düzenlenecek olan maraton ve halk koşusu  ile  ilgili olarak, “Bu anlamlı organizasyonun Darıca ve Kocaeli’nin tanıtımında faydalı olacağına inanıyorum. Tüm halkımızın bu coşkuya katılması gerekir. Hayırlı olsun” dedi. 
Son Güncelleme: 06.10.2016 23:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37