banner55

Vali Güzeloğlu Gebzespor’u ziyaret etti

Vali Güzeloğlu Gebzespor’u ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Aralık 2016 Cuma 00:50
Vali Güzeloğlu Gebzespor’u ziyaret etti
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır ve futbolcuları ile bir araya geldi.
 
Güzeloğlu’nu  Gebzespor kulüp binası önünde, Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Yönetim Kurulu Başkanı İlker Çakır, Gebzespor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdulkerim Yıldırım ile kulüp yöneticileri  karşıladılar.



Kulüp kupalarının önünde, günün anısına  fotoğraf çekiminin ardından Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmasında; “Bugün Gebze’de, Gebzespor kulübümüzü ziyaret etmekten, yönetim kuruluna ve değerli bütün çalışanlarıyla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Şüphesiz Kocaeli ve Gebze Türkiye’nin büyük yürüyüşüne, gelişmesine, kalkınmasına her alanda çok büyük anlamlı ve değerli katkılar koyan ve bu anlamda çok büyük zenginlikler taşıyan yerleşim ve yaşam merkezlerimizdir. 


Gebzemiz İlçe konumunda Türkiye’nin gelişme ve kalkınmasında birçok il boyutunun çok ötesinde sahip olduğu sanayi ve üretim potansiyeliyle bir marka ilçemizdir.  Gebzespor’un 1955 yılında başlayan, gurur tablosu olarak karşımızda bulunan başarı çizgisini bugünden ileriye, daha iyiye ve en iyiye götürmekte ortak gayemiz ve amacımızdır. 

İlker beyin 2.5 yıldır yapmış olduğu başkanlığı perspektifinde ve yönetimiyle İlçenin kamu, yerel ve sivil oluşumlarıyla ortaya konulan enerjiyi de takdir ediyorum. Öncelikle inandığım ve başarı için gerekli gördüğüm kurumsallaşma ve istikrarı sağlanması, altyapıyla başlayarak, takım hüviyetinin oluşması ve sürdürülebilir bir yönetim perspektifinde bu temel başlıklarda uygulanabilir bir planlamayla başarıya adım adım yaklaşıldığını görüyorum. Nitekim bu yıl beklenildiği gibi bu istikrarlı ve uyumlu yapının sonucunda, sportif başarışlarda çok keyif veren, güven veren ve moral veren bir şekilde gelişiyor. Beklediğimiz sonucu sezonun sonunda elde edeceğiz. Ama orada durmayacağız, daha ötesini ve kurumsal kimliğimizde en ötesini  hedefleyeceğiz. 


Altını çizerek belirtmek istiyorum ki en son futbol oynamayı, fakülte amatör futbol takımında bırakan, ama 30 yıla aşkın kamu hayatında sporun, futbolun ne derece ve ne kadar birleştirici etkisi olduğunu bilen, bir kent ve kurumsal kimlik olarak bir toplumsal bütünleşmede ne kadar faydalı olduğunu bilen bir Valiniz bir yöneticiniz olarak; Gebzespor’un bütün mücadelesinde ve sürecinde yanında olduğumu  bilmenizi istiyorum. 

İnşallah Gebze adına Gebzespor, bu yıl, gelecek her yıl kurumsallaşmış, uyum içinde, istikrarla yönetilen ve sahaya da yansıyan başarı ile güzel sonuçlar almaya devam eder.  Ben bugün bu duygularla burada olmaktan ve böylesi güzel bir ortamı paylaşmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.  Yoğunluğumuzun fırsat verdiği bir günde, en kısa zamanda, Gebzespor’umuzun maçını canlı olarak izlemek ve heyecanına ortak olmak istiyorum” dedi.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır  katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına üzerinde Hasan Basri Güzeloğlu yazılı Gebzespor  forması takdim etti.

 
Vali Güzeloğlu, daha sonra Alaattin Kurt Stadı’na geçerek, burada antrenman yapan Gebzespor antrenörü ile futbolculara yaptığı konuşmasında; “Başarı istikrarlı, kurumsallaşmış, planlı, özgüvenli bir yönetim ve anlayışla olur. Hem bireysel hem de kurumsal anlamda başarıya ulaşmanın başka bir kalıcı reçetesi yoktur. 

Sizler de sahada terinizle bu kurumsal kimliği temsil etmek noktasındasınız ve sportif anlamda da güzel bir  noktadasınız. Centilmence, sportmence kararlı ve emin adımlarla hocanızın ve yönetimin desteği ile ve bütün bir kentin sahiplenmesiyle inşallah sezon sonundaki hedefimiz şampiyonluk. Ortaya koyduğunuz çabayı takdir ediyorum. Gelecek günler ve sezon sonu gönlünüze göre olsun” diyerek,  futbolculara tatlı  ikramında bulundu ve başarılar diledi. 



Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 09.12.2016 00:59
Anahtar Kelimeler:
TekirdağSoğuk Hava
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37