3 gündür çatıda duran martı kurtarıldı

3 gündür çatıda duran martı kurtarıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Nisan 2017 Çarşamba 15:41
3 gündür çatıda duran martı kurtarıldı

 
İZMİT'te, 3 günden bu yana bir evin çatısında bulunan martının uçamadığını gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerinin yanına yaklaştığı sırada ürkerek çatıdan düşen martı çevredekiler tarafından yakalandı. Martı tedavisi için hayvan bakımevine götürüldü.

İzmit Cedit Mahallesi'nde İsmail Kaymaz'a ait tek katlı evin çatısında 3 günden bu yana bulunan martının uçamadığını fark eden mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. Sevk edilen itfaiye ekibi itfaiye merdiveni ile çatıya yaklaşarak kepçe file ile martıyı almaya çalışırken, ürken hayvan çatıdan düştü. Aşağıda bulunanar martıyı yakaladı. Kutuya konulan martı İzmit Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim edildi. Vücudunda herhangi bir yarası olmayan, uçamadığı görülen martı tedavisi için hayvan bakımevine götürüldü.

Mahalle sakinlerinden Orhan Cavlak çatıda martıyı görünce itfaiyeyi aradıklarını belirterek, "Martının 3 gündür çatıdan ayrılmadığını görünce kanadının kırık olduğunu fark ettik. Aç susuz çatıda kaldığını düşünerek itfaiyeyi aradık. Martı korkup caddeye düştü. Sonra yakalayıp zabıtaya verdik" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 26.04.2017 15:46
Anahtar Kelimeler:
HuaweiHuawei Mate 30 Pro
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37