Alo Evlat her zaman yanınızda

Kartepe Belediyesi bünyesinden kurulmasından bu yana başarılı çalışmalara imza atan Alo Evlat Sağlık Kulübü, 4 günlük sokağa çıkma sınırlamasında Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarına cevap verdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mayıs 2020 Perşembe 15:54
Alo Evlat her zaman yanınızda

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri son gelişmelere uygun olarak Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde aralıksız devam ediyor. Covid-19 pandemisine karşı tedbirler devam ederken, Kartepe Belediyesi bünyesinde çalışmalarına aralıksız devam eden Alo Evlat Sağlık Kulübü, 4 günlük sokağa çıkma sınırlamasında Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarına karşıladı.

İHTİYAÇLAR GİDERİLDİ

Covid-19’un ortaya çıkmasında bu yana 7/24 hizmet veren Alo Evlat Sağlık Kulübü ve Vefa Destek Grubu üyeleri ile birlikte Kartepelilerin bütün ihtiyaçlarına cevap verdiler. Kartepelilerin her isteklerine cevap veren Alo Evlat Sağlık Kulübü üyeleri ilaç alımından, alış verişe kadar bütün ihtiyaçları yerine getirdiler.

HER HANE NEŞE İLE DOLSUN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Üstlendiğimiz sorumluluk gereği her bir hemşehrimiz sofrasında huzurla otursun, her hane neşe ile dolsun, Kartepe daha güzel yarınlara kavuşsun diye çalışıyoruz. Covid-19 önlemlerinin normal sürece dönünceye kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37