Altın Kalpler Derneğinden TSK için etkinlik

Altın Kalpler Derneği 27 Ekim 2019 Pazar günü yapacağı bir etkinlik ile Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim vakfına katkıda bulunacak.

Yüksel Ercan
Yüksel Ercan
26 Eylül 2019 Perşembe 12:19
Altın Kalpler Derneğinden TSK için etkinlik

27 Ekim Pazar günü Saat 20.00’den itibaren İstanbul/Beşiktaş’ta bulunan The Ritz Carlton otelde düzenlenecek konserde “Gül Temalı “ Cumhuriyet Balosu ve Yardım gecesinde Ünlü Sanatçı Ebru Yaşar’ında sahne alacağını belirten Altın Kalpler Derneği kurucu Genel Başkanı Şenay Dağlı Derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları ile ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

 

Hepinizi şahsım ve Altın Kalpler Derneği Yönetim Kurulu adına saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.Bir Altın Kalpler  klasiği olan Basın Toplantımızda sizlerle birlikte olmaktan, İstanbul’da olmaktan mutluluk duyuyorum.

ÖRNEK DERNEK OLARAK TAKDİR TOPLUYORUZ

Altın Kalpler Yardım Derneği, 25.10.2017 tarihinden bu yana faaliyet göstermekte olup; çeşitli yardım ve sosyal sorumluluk projelerinde adından sıkça söz ettirmektedir. Altın Kalpler Yardım Derneğinin amacı, şehit aileleri ile yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yardımda bulunmaktır. İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje ve etkinlikle ; Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere pek çok kuruma ve kişiye yardım ulaştıran Altın Kalpler Yardım Derneği, tüm yardım derneklerine örnek olmuş ve çalışmalarıyla takdir toplamıştır.

ÜYELERİMİZİN GAYRETİ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDE

Altın Kalpler derneğinde şahsım ve üyelerimizin  üstün gayreti ile toplanan yardımlar sayesinde bir çok öğrenciye burs verilmiş, yardım çağrısında bulunan kişilere el uzatmış ve şimdilerde ise TSK Eğitim Vakfına bağış çalışmaları yapmaktadır.

Dernekçilik üyeler olmazsa yapılacak bir iş değildir. Derneğine sahip çıkan, dernek faaliyetlerine katılan, elini taşın altına koyan, her daim bizlerle birlikte olan üyelerimize, bağış yapan gönüllülere, çok değerli yol arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerine, çabalarından dolayı minnettar olduğumu belirterek çok teşekkür ediyorum.

YENİ DÖNEM İÇİN ÇOK SAYIDA PROJEMİZ VAR

Yeni sezona merhaba dediğimiz basın buluşmamızda da belirtmek isterim ki  yeni dönemde derneğimiz tarafından gerçekleştirilecek birbirinden önemli projeler söz konusu.  Bu yıl derneğimiz açısından çok önemli şu ifadenin altını çizmek istiyorum ki bu yıl Altın Kalpler derneğinin senesi olacak.  Eğitim Bursları kapsamında çok daha fazla kalbe dokunmak istiyoruz ve bunu da başaracağız.

DİN-DİL-IRK AYIRIMI YAPMIYORUZ

Kurucu başkanlığını üstlendiğim Altın Kalpler Derneği ; Türkiye’de pek çok ilke imza atan  Din , Dil , Irk ayrımı yapmaksızın herkesi bir araya getiren bir oluşum olması nedeniyle bazı dönemlerde kimsenin cesaret edemeyeceği türden çalışmaları farklı şehirlerde gerçekleştirebilmiştir. Önümüzdeki günlerde pek çok önemli proje ve çalışma gerçekleştirecek olan Altın Kalpler Derneği’nin sezon başlangıç basın toplantısında sizlerle bir arada olmanın mutluğunu tekrar yinelemek istiyorum. Beni dinlediğiniz için teşekkürlerimi sunuyor, Altın Kalpler Derneği Yönetim Kurulu adına sizleri tekrar saygıyla selamlıyorum.

 

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

27 Ekim Pazar günü Saat 20.00’den itibaren İstanbul/Beşiktaş’ta bulunan The Ritz Carlton otelde düzenlenecek konserde “Gül Temalı “ Cumhuriyet Balosu ve Yardım gecesinde Ünlü Sanatçı Ebru Yaşar’ında sahne alacağını etkinliğe son derece yoğun bir katılımın olması beklenirken etkinlik sonrası Kasım ayında da Ankara’da bir balo düzenleneceği belirtildi.

Son Güncelleme: 26.09.2019 12:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37