Bir aileye daha yardım eli uzatıldı

Covid-19 salgını nedeniyle işsiz kalan aileye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yardım kolisi ulaştırıldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Mayıs 2020 Salı 18:34
Bir aileye daha yardım eli uzatıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli’de kimsenin aç ve açıkta kalmaması için ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Dünya Bankası’nda ikamet eden ve Covid-19 salgını nedeniyle işsiz kalan Özkan O’ya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaştı. 7 ve 12 yaşlarında 2 çocukları bulunan aileye yardım kolisi ulaştırıldı.

ERZAK DAĞITIMI

Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların sağlığı için birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde Kocaeli’de yaşayan insanların maddi ve manevi olarak yanında oluyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde binlerce aileye erzak ve hijyen paketleri dağıtılarak bu zor günlerde vatandaşların rahat bir nefes alması sağlanıyor.

YARDIM KOLİSİ ULAŞTIRILDI

Bu kapsamda yapılan çalışmalarla İzmit Dünya Bankası Kalıcı Konutları’nda ikamet eden ve Covid-19 salgını nedeniyle işsiz kalan Özkan O’ya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaştı. 7 ve 12 yaşlarında 2 çocukları bulunan ve kronik rahatsızlığı nedeniyle dışarıya çıkamayan Özkan O’ya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinde yardım kolisi ulaştırıldı.

“ALLAH RAZI OLSUN”

Salgın nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade eden Özkan O; “Kronik rahatsızlığım nedeniyle dışarı çıkamıyorum. Normalde yevmiye hesabı çalışıyordum, salgın nedeniyle işsiz kaldım. Evimde erzak kalmadı. 2 çocuğumla zor günler geçiriyorduk. Allah devletimizden razı olsun. Bana Büyükşehir Belediyesi’nden yardım kolisi ulaştırdılar. Allah vesile olan herkesten razı olsun” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37