Bitlis Tatvan'da gençler festivalde buluştu

31 Temmuz 2022 Pazar 12:08
Bitlis Tatvan'da gençler festivalde buluştu

Bitlis’in ilçesinde Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik Festivali’ büyük bir ilgi ve coşku ile başladı.Express Haber / BİTLİS (İGFA) - Tatvan Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Gençlik Festivali’ vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Tatvan Sahili etkinlik alanında gerçekleşen festivalde Türk Pop Müziği'nin sevilen sanatçısı Irmak Arıcı sahne aldı.

Binlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği gecede sevilen şarkıları büyük bir coşku ile seslendiren Arıcı, topuklu ayakkabılarını çıkararak yalın ayak ile sahnenin tozunu attı. Etkinlik alanına sığmayan vatandaşlar birbirinden güzel şarkıları dinlemek için Van Gölü sahil kenarına kadar taştı.

Müzikseverlerinde şarkılara sık sık eşlik ettiği konser alanında ıslıklar eksik olmazken vatandaşlar cep telefonları ışıkları ile büyük bir görsel şölen oluşturdu.

Unutulmaz bir gecenin yaşandığı festivalde konuşma yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, tüm yaz mevsimini çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçireceklerini söyledi. Tatvanlıları etkinliklere davet eden Geylani, ünlü sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Citroen
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37