banner55

Bursa Osmangazi'de 40 yıllık hatır sergisi

05 Aralık 2021 Pazar 14:53
Bursa Osmangazi'de 40 yıllık hatır sergisi

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, her yıl geleneksel olarak 5 Aralık’ta kutlanan Dünya Türk Kahvesi Günü’nde 40 yıl hatırı olan kahve fincanlarını düzenlediği sergi ile vatandaşların beğenisine sundu.BURSA (İGFA) - Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleşen ‘40 Yıllık Hatır’ sergisinin açılışına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı sergide; eski, atmaya kıyılamayan ve 40 yıl hatırı olan kahve fincanları hikayeleriyle birlikte fotoğraf karelerinde yer aldı.

Sergiyi tek tek inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geleneksel lezzetlerin başında olan Türk Kahvesi’nin çeşitliliğin artmasına rağmen ilgiyi hiçbir zaman kaybetmediğini söyledi.

Hafta boyunca açık olacak sergiye tüm vatandaşları davet eden Başkan Dündar, “Bizler, 2013 yılında UNESCO tarafından kabul edilen Dünya Türk Kahvesi Günü’ne kayıtsız kalmadık. Vatandaşlarımızın 40 yıl hatırı olan kahve fincanlarını gerçekleştirdiğimiz sergi ile taçlandırdık. Türk kahvesi; her zaman Türk milletinin gönlünde ve mutfağındadır. Buradaki sergimize katkı koyan, hikayesiyle bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37