banner55

Bursa’da 'Mavi Nefes' bilinci

08 Aralık 2021 Çarşamba 16:14
 Bursa’da 'Mavi Nefes' bilinci

Marmara Denizi’nde müsilaj kirliliği ile mücadele kapsamında kurulan Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu kararıyla bilinçlendirme faaliyetleri için hayata geçirilen Mavi Nefes Gezici Eğitim Otobüsü, Bursalılarla buluştu.BURSA (İGFA) - Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu’nca alınan kararlar çerçevesinde bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarını yürütmek üzere, sivil toplum örgütü olarak Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) görevlendirildi.

TURMEPA tarafından Marmara Bölgesi’nde farkındalığın artırılması amacıyla hayata geçirilen Mavi Nefes Gezici Eğitim Otobüsü’nün ikinci durağı, Kocaeli’nin ardından Bursa oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılan etkinlikte Kent Meydanı’nda konuşlanan Mavi Nefes Gezici Eğitim Otobüsü’nde 5 gün boyunca çocuklara hem çevre hem de robotik kodlama ile üretim beceri eğitimleri verilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka ile projeye destek veren ERTEV Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı Kurucu Başkanı Fahrettin Gülener de eğitim otobüsünde öğrencilerle bir araya geldi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37