Emekli maaşını Gebze Emniyet Müdürü Bilgili kurtardı

Gebze'de büyük patron olarak bilinen Muzaffer Ercan'ı tanımayan yoktur.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Nisan 2020 Cuma 21:30
Emekli maaşını Gebze Emniyet Müdürü Bilgili kurtardı

Gebze'de büyük patron olarak bilinen Muzaffer Ercan'ı tanımayan yoktur.
Koronavirüs salgını dolayısı ile 65 yaşa takıldığı için evden çıkamayan Muzaffer Ercan, emekli maaşını çekmesi için maaş kartını kızına verip ATM'ye gönderdi ancak ATM maaş kartını yuttu.

Emekli maaşını başkalarının çekme tehlikesine karşı telefon ile hemen Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili'ye ulaşan Büyük Patron Muzaffer Ercan'ın problemini anlatmasından 8 dakika sonra Bilgili'nin yönlendiği ekip büyük patrona ulaştı ve emekli maaşının sorunsuz bir şekilde kendisine ulaşmasına vesile oldu.
TEŞEKKÜR ETTİ, ÇAYA DAVET ETTİ

Büyük patron Muzaffer Ercan, "40 yıldan fazladır Gebze'de yaşıyorum. Başıma ilk kez böyle bir hadise geldi. İyi ki de gelmiş. Bu olay vesilesi ile Gebze Emniyet Müdürümüz Adil Ugur Bilgili ile tanışma imkanı buldum. Müdürümüzün ve yönlendirdiği personelin çalışkanlığı beni çok mutlu etti. Bir kez daha güvende olduğumuza inandım. Emniyet Müdürümüz Adil Uğur Bilgili'nin şahsında tüm Emniyet mensuplarını kutluyorum. Allah tümümün canına sağlık versin. Müdürümü de ilk fırsatta çay içmeye bekliyorum" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37