FETÖ'den görevden alındı, yeni iş bulup evine giderken kazada öldü

Ankara'dan geldi trafik kazasında öldü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Eylül 2016 Perşembe 12:45
FETÖ'den görevden alındı, yeni iş bulup evine giderken kazada öldü
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çalıştığı kurumdan görevden alınan 36 yaşındaki Mehmet Üstünsoy, Ankara'dan İstanbul'a gelerek iş görüşmesinde bulundu. Yeni işyeri ile anlaşarak Ankara'ya dönen Mehmet Üstünsoy, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde arıza yapan hafif ticari aracına bakarken, TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza sabah saatlerinde, TEM Otoyolu Körfez Şirinyalı mevkiinde meydana geldi. Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'de 6 yıldır memur olarak çalışan Mehmet Üstünsoy, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden alındı. 

Ankara'da yaşayan Mehmet Üstünsoy, İstanbul'da bir firma ile görüştü. İstanbul'a giderek firma ile anlaşan Mehmet Üstünsoy, idaresindeki 34 ZM 7681 plakalı hafif ticari araç ile Ankara'ya dönerken araç Körfez'de arızalandı. 

Mehmet Üstünsoy yol kenarında park ettiği araca bakmak için indi. Arkadan gelmekte olan 16 LF 415 plakalı TIR araca çarptı. Mehmet Üstünsoy olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Semiha, çocukları Ümit ve Seniha ile akrabası Gülsüm Erenler ise kazadan yaralanmadan kurtuldu. 

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Üstünsoy'un cenazesi Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 25.09.2016 09:51
Anahtar Kelimeler:
DolandırıcılıkGoogle
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37