Gaziantep'te vatman çiftin düğün aracı da tramvay oldu

22 Eylül 2021 Çarşamba 14:48
Gaziantep'te vatman çiftin düğün aracı da tramvay oldu

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Gaziantep Ulaşım A.Ş. (GAZİULAŞ) de vatman olarak görev yapan Hüseyin Üstünsoy ve Senem Büyüköz nikah merasimi öncesi alışılmışa gelmişin dışına çıkarak gelin aracı olarak tramvayı kullandı. Çift önce mesai arkadaşlarının bulunduğu durağa gelerek burada bir süre davul zurna eşliğinde oyunlar oynadı, tebrikleri kabul etti. Mesai arkadaşları tarafından gelin aracı gibi süslenen tramvaya binen çift, vatman koltuğuna geçerek tramvayla seferleri aksatmadan bir süre gezdiler. Gezi sırasında birçok vatandaş, süslenen tramvayı ve çifti görünce el salladı, alkışladı.

Gezilerinin ardından çift, nikahlarının kıyılacağı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne geçti, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından nikahları kıyıldı. Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak yeni çifte mutluluklar diledi.

5 yıldır vatman olarak görev yaptığı ifade eden damat Hüseyin Üstünsoy, herkesin arabayla kamyonla gelin arabası yaptığını kendilerinin de değişiklik olması amacıyla tramvayı gelin arabasına dönüştürdüklerini söyledi. Fikrin eşinden çıktığını aktaran Senem Büyüköz ise, 7 yıldır tramvay kullandığını ifade ederek, "Aynı yerde çalışıyoruz burada tanışmıştık. Çok heyecanlıyım. Böyle farklı bir şey oldu güzel tepkiler aldık" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
FETÖşüpheliSubay
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37