Hacı Hasan Oğulları'ndan rekorlu şube açılışı

26 Ekim 2021 Salı 12:34
Hacı Hasan Oğulları'ndan rekorlu şube açılışı

Geniş ürün yelpazesiyle donanımlı üretim tesisi ve 9 şubesiyle 200 kişiye istihdam sağlayan Hacı Hasan Oğulları, Bursa'da 9. Şubesi'nin kapılarını görkemli bir organizasyonla açtı. Hacı Hasan Oğulları, düğün pastalarına rakip olacak 7 katlı baklavasını da görücüye çıkardı.BURSA (İGFA) - Bursa'da Hacı Hasan Oğulları’nın menüsünde yaprak döner, lahmacun, pide ve çorba çeşitleri ile serpme kahvaltının da bulunduğu Yıldırım ilçesindeki yeni şubesinin açılışına AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Atilla Ödünç ve Ahmet Kılıç ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gastronomi Turizm Derneği Başkanı Gürkan Boztepe ve çok sayıda davetli katıldı.

7 KATLI BAKLAVA

Kurdele kesimi öncesinde şube içerisindeki baklava çeşitlerini misafirlerine tek tek tanıtan Hacı Hasan Oğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, düğünlerde artık pasta kesimine ve ikramına son vereceklerini söyledi. 7 katlı baklavaları ile düğünlerde pasta yerine baklava ikram edilmesinin daha doğru olduğunu düşündüğünü belirten Aktaş, "Hem görüntüsü hem de lezzetiyle gelen misafirlerin damağına daha güzel hitap edecektir" dedi.

Öte yandan açılışa özel yapılan 1,7 metre uzunluğundaki 150 kişilik havuç dilimi baklava da görenleri şaşkına çevirdi. Havuç dilimi baklavanın 15 kilodan hazırlandığını belirten Aktaş, "100 gramdan hesaplarsak bu 1 dilim baklava 150 kişiye ancak yeter. Bu baklavanın boyu, 1 metre 70 santimetredir. Türkiye'de ilk, Bursa'da tekdir. Gastronomi Turizm Derneği üyeleri olarak bizim Türkiye'de olmazsa olmazımız gastronomidir. Bizler için tanıtım çok önemlidir. Bizde elimizden geldiğince bu tanıtıma destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Açılışa katılan davetliler de yeni şubenin özellikle Bursa ekonomisine sağlayacağı katma değere vurgu yaparak, Bursa’nın adını gastronomi alanında duyurmak için çeşitli çalışmalar yapan Yüksel Aktaş’a teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37