banner55

Halk otobüsü devrildi:10 yaralı

Halk otobüsü devrildi:10 yaralı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Aralık 2016 Salı 22:12
Halk otobüsü devrildi:10 yaralı
İZMİT'te halk otobüsünün gizli buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu 10 kişi hafif yaralandı. 

Kaza, saat 19.00 sıralarında İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Umuttepe'den aldığı yolcuları çarşı merkezine taşıyan Cemil Başarık yönetimindeki 41 J 0477 plakalı halk otobüsü, gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, araç şoförü ile 9 yolcu yaralandı. Yolcular, otobüsün arka camını kırarak dışarı çıktı. 

Araç şoförü Başarık ile yolcular Sümeyye Bayram, İpek Akçakese, SqeedOmar Bin Frejan, Samet Doğan, Ali Tamimi, Duygu Bolu, Havvanur Gündoğdu ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazadan sonra olay yerine gelen Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ile otobüsten yara almadan kurtulan yolcular arasında tartışma çıktı. Yolculardan Mehmet Yıldırım, "Otobüste bir tane cam kırıcı hiçbir şey yok, araba takla attı, ufak tefek çiziklerimiz var, fakat camlar, kapılar zaten açılmıyor" diyerek tepki gösterdi. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular, çağırılan bir başka halk otobüsü ile gidecekleri yere kadar götürüldü.  

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 06.12.2016 22:20
Anahtar Kelimeler:
PolisCesetKarasu Sahili
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37