banner55

Hitachi Astemo Türkiye’den kadınlara tam destek

05 Ekim 2021 Salı 11:41
Hitachi Astemo Türkiye’den kadınlara tam destek

27 ülkede yaklaşık 140 tesiste 90 bin kişiyi istihdam eden global bir otomotiv teknoloji şirketi Hitachi Astemo’nun Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu'nun düzenlediği 4. Gücümüz Eşitliğimiz Zirvesi’nde konuşmacı olarak katıldı.BURSA (İGFA) - HitachiAstemo Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, kadın istihdamının artması adına şirket olarak sorumluluk almaya devam ettiklerini söyledi. "Artık hepimizin bildiği klişeleşmiş kalıplardan ve cinsiyetçi kodlardan kurtularak farklılıkları fırsata çevirmeliyiz" diyen Bayram, "Hayatı hep birlikte çok daha güzel hale getirmek bizlerin elinde. Unutmayalım ki, hayat birlikte güzel” dedi.

Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu'nun düzenlediği 4. Gücümüz Eşitliğimiz Zirvesi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. ‘Hayat Birlikte Güzel’ mottosuyla organize edilen zirvede, Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Fark Labs & Arya WIP Kurucusu Ahu Serter ile birlikte konuşmacı olarak yer alan Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, Türkiye'de toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının güçlenmesine yönelik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Özellikle toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak, kadınların tüm sektörlerde ve her düzeyde ekonomik yaşamın içinde yer alabilmelerine imkan tanımak amacıyla aktif olarak çalışmalar yürüttüklerini belirten Bayram, “Kadınların eğitimden sanata, bilimden siyasete kadar yaşamın her alanında güçlenmesi büyük önem taşıyor. Bunun bilinciyle, kadın istihdamının artırılması ve kadınların ekonomik olarak özgürlüklerine kavuşması adına her türlü çalışmaya tam destek veriyoruz ve çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kadınların ekonomik yaşamın içinde daha fazla yer alabilmelerini sağlamak amacıyla küresel düzeyde en önemli girişimlerden biri olan WEPs’i imzaladıklarını belirten Bayram, kadına yönelik çalışmalaradestek vermeye devam ettiklerini kaydetti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37