Kahramanmaraş’ta 150 öğrenciye 'Seçkin' 'Tebessüm'

15 Haziran 2022 Çarşamba 13:44
Kahramanmaraş’ta 150 öğrenciye 'Seçkin' 'Tebessüm'

Kahramanmaraş’ta dünyanın son teknolojisin kullanıldığı mutfakta üretilen lezzetli yemekleri hijyenik ortamda müşterilerine sunan Seçkin Yemekçilik, Tebessüme Değer Derneği ile birlikte yaptığı sosyal etkinlikle yüreklere de dokundu.Tural ŞAHBAZLI / Kahramanmaraş (İGFA) - Seçkin Yemekçilik ile Bir Tebessüme Değer Derneği’nin Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Hacılar Köyü’nde birlikte organize ettikleri etkinlikte yaklaşık 150 öğrenci unutamayacakları bir gün geçirdi.

Hacılar İlk ve Ortaokulu, Çağırgan İlkokulu, Kikiler İlkokulu ve Lomlar İlkokulu’ndaki yaklaşık 150 kız ve erkek öğrencilere Bir Tebessüme Değer Derneği gönüllüleri tarafından saç bakımı yapılırken, Seçkin Yemekçilik ise merkeze ulaşımın zor olmasından ötürü öğrencilerin tüketemediği tavuk dönerleri buluşturdu.

TAVUK DÖNER KEYFİ

Uluslararası standartlara uygun olarak yemek üretimi yapan Seçkin Yemekçilik firmasının ikram ettiği tavuk dönerleri tadan öğrencilerin yüzlerindeki tebessüm herkesin içini ısıtırken, organizasyon palyaço etkinliği ve pamuk şeker ikramı ile ‘şeker’ tadında sona erdi.

Seçkin Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Uğur, adeta gönüllüleri ısıtan etkinlik hakkında, Seçkin Yemekçilik olarak yaklaşık olarak 5 yıldır Kahramanmaraş’ın merkezinde ve ilçelerde farklı faaliyetleri olduğuna dikkati çekerek, "Bugün de Hacılar Köyü’nde Bir Tebessüme Değer Derneği ile beraber güzel bir etkinlik yaptık. Çocukların gözlerindeki mutluluk bizim buraya kadar gelmemizi adeta taçlandırdı ve çocukların yüzlerindeki o tebessüm görmek bizler için her şeye değerdi. Bundan sonraki etkinliklerde de inşallah hep beraber olacağız" diye konuştu.

“DERNEĞİMİZ KAHRAMANMARAŞ’IN HER BÖLGESİNDE SAHADA”

Bir Tebessüme Değer Derneği Başkanı Fatih Akpınar ise, derneğin büyük bir aileye dönüştüğünü ve gün geçtikçe büyümeye devam ettiğini söyledi. Akpınar, kendisinin Kahramanmaraş’ta erkek kuaförlüğü yaptığını belirterek, burada da hem erkek, hem de kız öğrencilerin saç bakımlarını gerçekleştirdiklerini ve miniklerin de bu etkinlikten oldukça memnun kaldığını söyledi. Akpınar, Bir Tebessüme Değer Derneği ailesi olarak yaz kış demeden sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini kaydetti. 

Anahtar Kelimeler:
MediaMarkt
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37