Kartepe’de sokak hayvanları ihmal edilmiyor

Kartepe Belediyesi, Covıd-19 tedbirleri nedeniyle 4 gün sokağa çıkma sınırlamasında belediye ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mayıs 2020 Cuma 21:30
Kartepe’de sokak hayvanları ihmal edilmiyor

Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Covid-19 önlemleri kapsamında Kartepe genelinde tedbir ve kontroller aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde yapılan çalışmaların en önemli işlerinden biri de sokak hayvanları oluşturuyor.

İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

önlemleri kapsamında 4 gün süreyle sokağa çıkma sınırlamasında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Belediye ekipleri gereken muayene ve kontrollerin yanı sıra, yem ile mama ihtiyaçlarını da gideriyor.

HER CANLININ YANINDAYIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yaratılanı seviyoruz Yaradan’dan ötürü. Onlar bize söyleyemese de biz her canlının daima yanında oluyoruz. Kartepemizde sokak hayvanlarını her daim korumakta ve kollamaktayız. Kartepeli hemşehrilerimizin de sokak hayvanları için gereken hassasiyeti gösterceklerinden eminim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37