Kız istemeye giden uzman çavuş kaza yaptı: 3 ölü, 3 yaralı

Kız istemeye giden uzman çavuş kaza yaptı: 3 ölü, 3 yaralı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ağustos 2017 Pazar 14:09
Kız istemeye giden uzman çavuş kaza yaptı: 3 ölü, 3 yaralı


ÇANKIRI'dan kız istemek için Kastamonu'ya giden ailenin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak dere yatağına yuvarlandı. Damat adayı sürücü Jandarma Uzman Çavuş 27 yaşındaki Hakan Küçük, babası 55 yaşındaki Raşit Küçük ve akrabaları 55 yaşındaki Nebie Karavelioğluöldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Kastamonu-Ankara yolunun Beşdeğirmenler mevkisinde meydana geldi. Küçük ailesi, kız istemek için Çankırı'dan Kastamonu'ya yola çıktı. Damat adayı Jandarma Uzman Çavuş Hakan Küçük'ün kullandığı 38 ZU 286 plakalı otomobil, virajı döndükten sonra  bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak yaklaşık 30 metreden dere yatağına yuvarlandı.

Araçtan fırlayan sürücü Hakan Küçük ile babası Raşit Küçük ve akrabası Nebie Karavelioğlu öldü. Annesi Sakine Küçük, Safiye Karavelioğlu ve 5 yaşındaki Sıla Karavelioğlu yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleden sonra ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ölen 3 kişinin cesetleri de cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 06.08.2017 14:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37