Kocaeli'de Çayırova’ya prestij katacak park

15 Haziran 2022 Çarşamba 10:11
Kocaeli'de Çayırova’ya prestij katacak park

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde 31 bin 400 metrekare alan üzerine inşa edeceği dev parkta hummalı bir çalışma yürütüyorKOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek yatırımlarına devam ediyor.

Bu bağlamda Büyükşehir, Çayırova’nın gelişim bölgelerinden olan Şekerpınar’a kazandıracağı üst düzey parkın yapımını sürdürüyor. Ekipler, 31 bin metrekarelik parkta hem çocukların rahatça oyun oynayabileceği hem de her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği dinlenme ve spor alanları oluşturuyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Doğu-Batı yönünde Tuna Caddesi ile Hisar Sokak arasında, Kuzey-Güney yönünde ise Hayat ve Hasret sokakları arasında kalan yeşil alanda yapılacak parkta çocuklar için oyun grupları, gençler için spor alanları, yetişkinler için de spor aletleri bulunacak.

Çayırova’ya nefes aldıracak park, vatandaşların bir araya gelmesine de fırsat sunacak.

Toplamda 31 bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilecek Cumhuriyet Mahallesi Parkın 19 bin 950 metrekaresi yeşil alan, 11 bin 450 metrekaresi ise sert zemin olarak planlandı.

Bin 575 metrekare alanda vatandaşın hayatına değer katacak yürüyüş yolunun baskı beton uygulamasını tamamlayan ekipler, 365 metrekare alan üzerine planlanan basketbol sahasının betonunu da atarak çalışmalarına hız kazandırdı. Çalışma dahilinde son olarak 170 metrekare olarak planlanan kafeteryanın kolon ve kiriş betonları ile 90 metrekare olan tuvalet ve mescidin temel betonu atıldı.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye FinansFahri öbek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37