Kocaeli'de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyorlar

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde imam ve hayırseverler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının üçüncü gününde de vatandaşlara ekmek ve gıda yardımında bulunuyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2020 Cumartesi 16:36
Kocaeli'de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyorlar

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde imam ve hayırseverler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının üçüncü gününde de vatandaşlara ekmek ve gıda yardımında bulunuyor.

Karamürsel Din Görevlileri Derneği üyeleri ve hayırseverler, İçişleri Bakanlığının 30 büyükşehirle Zonguldak'ta uygulamaya koyduğu 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan imamlar vasıtasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz ekmek ve gıda yardımı yapılıyor.

İlçede "ekmek için açık hesap" sloganıyla marketlerde açılan hesaplar üzerinden ihtiyacı olan ailelerin günlük ekmek ihtiyaçları karşılanıyor, veresiye defterlerindeki borçlar ödeniyor.

Mahallelerde dolaşan imamlar, ellerindeki megafonla vatandaşlara, "Mahallenizin imamları geldi, 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz." şeklinde sesleniyor. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37