Manisa'da çocuklar 'daha güvenli' oynayacak

06 Haziran 2022 Pazartesi 10:14
Manisa'da çocuklar 'daha güvenli' oynayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocuk oyun parkları ve fitness gruplarının bulunduğu alanlarda epidyem zemin uygulamasını sürdürüyor.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlarda ve vatandaşların spor yaptığı tartan pistlerde başlattığı zemin yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Güzelyurt Mahallesi ve Hafsa Sultan Mahallesi’nde yer alan parkların da zemin yenileme çalışmalarını tamamladı.

Park ve fitness alanları, yenilenen zeminiyle hem daha estetik bir görünüm kazandı hem de daha güvenli bir hale geldi. Epidyem zeminin darbe emme özelliği ve esnek yapısı dolayısıyla düşmeye bağlı yaralanmaları önlediğini belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Okulların yaz tatiline girmesine sayılı günler kaldı. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatı doğrultusunda çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın vakit geçireceği alanlarda hızla zemin yenileme çalışması başlattık. Çocuklarımıza güvenli oyun alanları oluşturmak için bu çalışmalarımız sürecek” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37