banner55

Mimarlar Odası'nın Bursa temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene Kastamonu Entegre, Uçak Asansör, One Lift Asansör ve Elit Prefabrik firmalarının sponsorluğunda 5.’si gerçekleştirilen ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı.

09 Nisan 2021 Cuma 12:13
Mimarlar Odası'nın Bursa temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

BURSA (İGFA) - Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin bu yıl “Yeşil mi Bursa?” ana temasıyla düzenlenen ve ülke genelinden toplam 241 fotoğrafın katıldığı yarışmada birinciliği Furkan Taşçı kazandı. İlhan Gök ikinci, Fahrettin Beceren'in üçüncü olduğu yarışmada, Erdal Yavuzak ile Mücahit Halil Mercan'ın fotoğrafları ise mansiyon ödülü kazandı. Yarışmada 23 eser ise satın almaya layık görüldü.

"EL BİRLİĞİ İLE BURSA'DA GELDİĞİMİZ NOKTA!"

Ulusal düzeyde gerçekleştirilen yarışmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, yarışmaya katılan fotoğrafların amacı net olarak ortaya koyduğunu belirterek, "Elbirliği ile Bursa’nın ne hale getirdiğimiz seçkiye katılan eserlerden çok net okunmaktadır. Dolayısıyla kentimize fotoğrafçılar gözüyle dışardan baktığımız bu yarışmayı vesile kabul edip şapkalar öne konmalı, kenti yönetenler başta olmak üzere tüm kullanıcılar bundan sonrası için gereğini yapmalıdır” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37