Otomobil bagajında bulunan kayıp kişi öldü

Otomobil bagajında bulunan kayıp kişi öldü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ağustos 2019 Cumartesi 23:04
 Otomobil bagajında bulunan kayıp kişi öldü



Bursa'da bir gündür aranan kişinin oğluna ait aracın bagajında bulunduktan sonra hayatını kaybetmesine ilişkin, iki şüpheli yakalandı.

BURSA (AA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, dünden bu yana haber alınamayan kişi, oğluna ait aracın bagajında darbedilmiş olarak bulunduktan sonra hayatını kaybetti.

Yenişehir-Bursa kara yolunun Yolören Mahallesi Kavşağı'nda ön lastikleri patlamış ve terk edilmiş 16 UB 358 plakalı otomobili görenler, durumu jandarmaya bildirdi.

Bölgeye gelen ekipler, aracın bagajını açtıklarında yaralı birinin olduğunu fark etti.

24 saattir kendisinden haber alınamayan Yalçın Dündar (41) olduğu ve darbedildiği anlaşılan bu kişi, sağlık ekiplerince Yenişehir Devlet Hastanesine götürüldü. Daha sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Dündar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen jandarma, iki şüphelinin bu araçla bir akaryakıt istasyonundan alışveriş yaptığını belirledi.

Zanlıların yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında, ilçe merkezinde Hakan A. (34) ve Özgür K. (22) gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 31.08.2019 23:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37