"Sizin Öykünüz" ile eğitime destek

06 Ocak 2022 Perşembe 13:55
"Sizin Öykünüz" ile eğitime destek

Okumayan kız çocuğu kalmasın diye bir araya gelen on beş ünlü isim en güzel öykülerini onlar için yazdı.

Gazeteci yazar Ömür Sabuncuoğlu’nun maddi imkânsızlıklar nedeniyle okuyamayan kız çocuklarına ulaşıyor. Ünlü isimlerin imzasını taşıyan öykülerden derlenen ve İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayımlanan Sabuncuoğlu’nun son kitabı Sizin Öykünüz’ün satışından elde edilen gelir okuyamayan kız çocuklarının eğitimi için kullanılıyor. 

Bugüne kadar 300’den fazla çocuğun hayatına dokunan ve ilki 2018, ikincisi 2019 yılında çıkan Onların Öyküsü ile Bizim Öykümüz’ün ardından pandemi nedeniyle bir yıl gecikmeli olarak yayımlanan Sizin Öykünüz’ün hedefi çok daha fazla çocuğa ulaşmak. Yine birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kitapta, Azra Akın, Berrak Tüzünataç, Burçin Terzioğlu, Caner Erkin, Doğa Rutkay, Ebru Şallı, Ece Üner, Gülay Kamaz, Gonca Vuslateri, Kerem Bürsin, Mehmet Aslantuğ, Metin Hara, Pınar Öğün, Sezen Aksu ve Sinem Kobal okurlarını umut dolu öykülerle karşıladı. 

Eğitimde cinsiyet eşitliğini sağlamanın önemine öyküleriyle de dikkat çeken bu kitap, okuldan mahrum kalan kız çocuklarının hayallerini gerçek yapmak için okurlarını bekliyor.       

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37