Taksiciyi aracına almak istemeyince öldürmüşler

Alkollüler diye aracına almak istememiş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ekim 2016 Cuma 23:41
Taksiciyi aracına almak istemeyince öldürmüşler
İZMİT'te, kavga ettikleri taksici 65 yaşındaki Ali Özkaraman'ı bıçaklayarak öldüren 20 yaşındaki Yıldıray Seyhan ile amcasının oğlu 21 yaşındaki Oğuz Seyhan, adliyeye sevk edildi. Yıldıray ve Oğuz Seyhan, alkollü oldukları gerekçesiyle kendilerini aracına almak istemediği için sürücü ile kavga ettiklerini söyledi.

Dün gece, Terzibayırı Mahallesi Korniş Caddesi'nde meydana gelen olayda, taksici Ali Özkaraman ile aracına binen Yıldıray Seyhan ve amcasının oğlu Oğuz Seyhan arasında tartışma çıktı. Taksici aracını durdururken, çıkan kavgada bıçaklar çekildi.

2 kişinin saldırısına uğrayan taksici Ali Özkaraman, Oğuz Seyhan'ı bacağından bıçakladı. Yıldıray Seyhan ise Ali Özkaraman'ı göğsünden ve karnından bıçakladı. Taksici yaşamını yitirirken, polis Yıldıray ve Oğuz Seyhan'ı gözaltına aldı.

Yıldıray ve Oğuz Seyhan polise verdikleri ifadelerinde, alkollü olmaları nedeniyle taksicinin kendilerini araca almak istemediğini, araca bindikten sonra çıkan tartışmanın ardından kavga ettiklerini söyledi.

Emniyetteki işlemlerin ardından çelik yelek giydirilen Yıldıray ve Oğuz Seyhan bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Taksici Özkaraman ise bugün Başiskele'de toprağa verildi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 08.10.2016 23:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37