Yapay zeka odaklı 'inovasyon' için son günler

12 Ocak 2022 Çarşamba 18:15
Yapay zeka odaklı 'inovasyon' için son günler

Samsung Electronics’in Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) iş birliğiyle üçüncü defa düzenleyeceği Innovation Campus programı için başvuru süreci 15 Ocak'ta sona erecek.İSTANBUL (İGFA) - Samsung’un UNDP, ODTÜ ve TBV iş birliğiyle hayata geçirdiği, 25 yetenekli gencin kalkınma alanındaki sorunlara yapay zekâ kullanarak çözüm bulmayı öğrenecekleri ‘Innovation Campus’ programı için başvuru sürecinde son günlere girildi.

Yapay zekâyı odağına alan 5 aylık programa 18-29 yaş arası gençler başvurabiliyor.

Başvuru sahipleri, eleme sürecinde teknik testlerden ve yetkinlik bazlı bir değerlendirmeden geçecek.

Başarılı bulunan 25 genç, ODTÜ profesörleri tarafından Samsung'un yapay zekâ konusundaki küresel müfredatı ile 5 ay boyunca, 350 saat sürecek bir eğitim programına katılmaya hak kazanacak.

Katılımcılar, alacakları eğitimin ardından becerilerini sergileyebilecekleri projeleri tasarlayarak fikirlerini hayata geçirmelerini sağlayacak maddi destek ve koçluk desteği almak için yarışacak.

Eğitimi başarıyla tamamlayan gençler, program sonunda sertifika alacak.

Innovation Campus programı başvuruları 15 Ocak 2022'ye kadar https://toptalent.co/samsung-innovation-campus  adresinden yapılabiliyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37