Zehir tacirleri, Müzeyyen'i kalbinden vurmuş

Zehir tacirleri, Müzeyyen'i kalbinden vurmuş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mart 2017 Pazartesi 21:32
 Zehir tacirleri, Müzeyyen'i kalbinden vurmuş


BAHÇELİEVLER'de uyuşturucu satıcıları tarafından kurşunlanarak öldürülen 24 yaşındaki Müzeyyen Telli’nin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.

Genç kızın bir akrabası, "Spor salonunda çalışıyordu. Kömürlüğe bir kişinin uyuşturucu madde koyduğunu görmüş. ‘Ne koydunuz Oraya’ diye bağırmış. Bu sırada ağabeyi aşağı inmiş. Uyuşturucu satıcılarıyla aralarında kavga çıkmış. Uyuşturucu satıcıları tarafından biri tabancasını çekerek kızımız Müzeyyen’i kalbinden vurmuş. Polis yeteri kadar önlem almıyor" dedi.

Müzeyyen'den geriye bu görüntüler kaldı

Bahçelievler'de uyuşturucu satıcılarının açtığı ateş sonucunda öldürülen Müzeyyen Telli'den (24) geriye basketbol oynadığı sonrasında sosyal medyaya yüklediği görüntüler kaldı. Öte yandan Müzeyyen'in vücuduna kurşun isabet ettikten sonra bir otomobile bindirilmesi ve hastaneye götürülmesi de kameraya yansıdı. Bu görüntüler onun son görüntüleri oldu.

Müzeyyen Telli'nin öldürüldüğü mahallede sinirler gergin. Mahalleli suç şebekelerine tepkili. Sokak sakinleri polisin uyuşturucu satıcılarını yakalamasını istedi.

AMCASI OLAYI ANLATTI

Müzeyyen Telli'nin amcası Abdullah Telli dün yaşanan olayı şöyle anlattı; "Saat 16.00 sıralarında buraya paket bırakıyorlar. Yani esrar paketini. 'Buraya bırakmayın' diyerek müdahale ediyor ablam. Ablama küfür ediyorlar. Ablam da o esnada abimi çağırıyor. Abim de geliyor. Arabayı çekiyor buraya. Bunlar 2 kişiler. Abim bunları kovaladıktan sonra bunlar aşağıdan destek alıyorlar. Aradan sokaktan gelip sıkmaya başlıyorlar. 7-8 tane mermi atıyorlar. Müzeyyen'in kalbine isabet ediyor. Kız burada hayatını kaybediyor"

Amca Telli yaşadıkları bölgede uyuşturucunun peynir-ekmek gibi satıldığını 24 saat uyuşturucu satışı yapıldığını belirtti.

Telli'nin bir komşusu da uyuşturucu satışı ile ilgili olarak "Burası şu anda İstanbu'un başı oldu. O derece çok satılıyor. Burada daha çok kan akabilir yani. Biz burada esrar satılmasına karşıyız" ifadelerini kullandı.

Bir kişi gözaltına alındı

Bahçelievler'de Müzeyyen Telli'nin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.

Bahçelievler'de açılan ateş sonucu öldürülen Telli'nin ölümüyle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ortak çalışma başlattı. Yapılan soruşturmada mahalleye ateş açan saldırganların 6 kişi olduğu tespit edildi. Grupta bulunan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin ateş açan kişi olmadığı öğrenildi. Polis diğer 5 kişiyi arıyor.

Müzeyyen Telli'nin vücuduna isabet eden 2 kurşunla hayatını kaybettiği öğrenildi. Biri koluna biri göğsüne isabet eden kurşunlarla hayatını kaybeden Telli bugün toprağa verilecek.

Müzeyyen Telli son yolculuğuna uğurlandı

Bahçelievler'de uyuşturucu satıcıları tarafından vurularak öldürülen Müzeyyen Telli son yolculuğuna uğurlandı.

Telli için Yenibosna'daki Mevlana Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Telli'nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Kocasinan mezarlığına götürüldü. Gazeteciler cenazeye alınmadı. 



Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 13.03.2017 21:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37