Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Aşcı'dan İGC'ye ziyaret

14 Haziran 2022 Salı 20:01
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Aşcı'dan İGC'ye ziyaret

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetimini ziyaret etti.ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Mehmet Cihan Akbilek başkanlığındaki Adıyaman İGC'yi ziyaret etti.

 
Geçen hafta TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ve Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın destek ve girişimleri ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i şehirlerinde ağırladıklarını ifade eden Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Adıyaman'ın tarihinde görülmemiş bir eğitim yatırımı aldıklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üç aydır öğrenci, veli, öğretmen ve okullaşmaya yönelik ciddi çalışmaları olduğunu anlatan Müdür Aşcı, 35 anaokulu, 5 lise, 10 ilkokul ve 10 ortaokulu olmak üzere toplam 60 tane yeni okulun sözünü Bakan Özer'den alarak çalışmalara başladıklarını anlattı. Toplamda 500 dersliğe tekabül eden yatırımların fazlasını vererek Adıyaman’a tarihinde görülmemiş bir eğitim yatırım aldıklarını belirten Aşcı, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu memleketin çocukları okumalı, bunun için bizlere ne düşüyorsa kat ve kat fazlasını yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, geleceğe değer katacak bireyler yetiştirebilmenin en önemli unsurunun çocukları yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak olduğunu söyledi. Adıyaman İGC olarak yarınların teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Akbilek, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlama devam edeceğiz. Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37